Редактор: e-mail: Колаж: Телевизия 7/8, БулфотоВ предаването си по Телевизия 7/8 Крум

...
Редактор: e-mail: Колаж: Телевизия 7/8, БулфотоВ предаването си по Телевизия 7/8 Крум
Коментари Харесай

Украинката Виолета: Ако Бойко Борисов беше начело на страната ми, нямаше да издържи три мандата, щяха да му устроят майдан накрая

Редактор: 

e-mail: 

Колаж: Телевизия 7/8, Булфото

В предаването си по Телевизия 7/8 Крум Савов предизвика своята гостенка – украинката Виолета Свиленска, с интерес въпрос. Тъй като беларуският деспот Лукашенко бе съпоставен с Бойко Борисов, в случай че беше в Украйна, щяха ли да го търпят твоите полусънародници, попита Савов.

Според мен три мандата нямаше да издържи, най-вероятно щяха да му устроят някой майдан най-после, това е, отговори Виолета.

Тя гостува в предаването със своя български брачен партньор Цветан. Любопитно е, че Цветан, който се завърна от Япония, е приел семейството на Виолета – Свиленска.

Първият ми мъж бе Димов, имах и едно гадже Димов. След като срещнах Цветан, моите приятелки ми викаха, за тебе мъж с друга фамилия не съществува ли, посочи Виолета.

Бях Цветан Димов. Но тя 10 години по паспорт е била Димова. Реших да направя нещо рисковано в моя живот и това да си сменя семейството, е доста заинтригуващо и доста ексцентрично. На това в Япония му викат патриархат, избрах да въведа матриархат, добави Цветан, който към този момент се води Цветан Свиленски – Цубетан.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР